Upute za sudjelovanje


Kako bi sudjelovanje u utrci bilo što jednostavnije i zabavnije, molimo te da proučiš upute za sudjelovanje.


PRIJE UTRKE

1.     Prijavi se na stranici mlijecnastaza.utrka.com i odaberi startni paket. Paket ćeš moći preuzeti na kiosku Tiska koji odabereš pri prijavi.

Broj startnih paketa Zlatna zvijezda (trkaća majica + sudjelovanje uz aplikaciju + donacija) ograničen je na 6.000 pa ako želiš baš taj paket, predlažemo da se što prije prijaviš i izvršiš uplatu!

Kad ponestane paketa Zlatna zvijezda, sudjelovanje će biti moguće uz paket Zvijezda (sudjelovanje uz aplikaciju + donacija).

2.    Uplati kotizaciju – donaciju za podršku mentalnom zdravlju djece i mladih. Ukoliko plaćaš putem bankovnog transfera, uplata će biti vidljiva u našem sustavu kroz 2-3 radna dana. Uplate izvršene online bit će odmah vidljive u sustavu.

3.    Preuzmi startni paket – pakete šaljemo u tjednu nakon primljene uplate! NAPOMENA: s dostavom paketa krećemo od 28. kolovoza za sve startne pakete plaćene do tog datuma. Nakon tog datuma pakete šaljemo u tjednu nakon primljene uplate. Na broj mobitela naveden prilikom prijave primit ćeš Viber ili SMS poruku Tiska s informacijom o vremenu preuzimanja paketa na odabranoj lokaciji (kiosku Tiska). Startni paket čekat će te na odabranoj lokaciji 5 dana pa molimo da planiraš preuzimanje paketa u tom razdoblju.  Za preuzimanje ti je potrebna osobna iskaznica.

Status startnog paketa moći ćeš provjeriti na poveznici upisivanjem šifre paketa koja je poslana u poruci.  

4.     Prije utrke na email adresu navedenu u prijavi primit ćeš upute za korištenje aplikacije atlasGO i sudjelovanje u virtualnoj utrci.

Kako bi ti sudjelovanje na utrci bilo što jednostavnije i zabavnije, molimo da ih proučiš! Utrka Mliječna staza će unutar aplikacije biti dostupna od 15.9. do 24.9.2023.


ZA VRIJEME TRAJANJA UTRKE

5.     U razdoblju trajanja utrke, odaberi vrijeme i lokaciju koji ti odgovaraju, pokreni aplikaciju atlasGO i trči, hodaj, vozi bicikl, kolica za podršku mentalnom zdravlju djece i mladih! Kako bi prikupio što više kilometara mogućnosti, sudjelovati možeš i više puta.

6.     Unutar aplikacije te na UNICEF-ovim društvenim mrežama (Facebook, Instagram) moći ćeš pratiti tijek utrke, priče s tisuće staza za podršku mentalnom zdravlju. Podijeli i ti svoje iskustvo sudjelovanja!


TKO MOŽE SUDJELOVATI?

Pojedinci

Trči, hodaj, vozi za mentalno zdravlje djece i mladih! Svatko može sudjelovati, iz Hrvatske ili inozemstva. Prijavi se ovdje.

Obitelji

Želiš sudjelovati s obitelji? Prijavite se ovdje! Roditelji se prijavljuju kao pojedinačni trkači, a po želji za dijete mogu naručiti trkaću majicu i medalju (paket Zlatna zvjezdica). Pri prijavi odaberite sve startne pakete koje želite kupiti te ih stavite u košaricu web shopa kako bi se automatski obračunao ukupan iznos kotizacije/donacije.

Ukoliko odrasla osoba sudjeluje putem aplikacije atlasGO, dječju aktivnost može ručno unijeti u aplikaciju – trčanje, vožnju biciklom, u kolicima, rolama ili što god djeci još padne na pamet.

Korporativni timovi

Želiš sudjelovati s tvrtkom? Prijavi se ovdje i odaberi opciju Prijavi tvrtku.

Škole

Želiš sudjelovati s udrugom, školom, vrtićem? Prijavi se ovdje i odaberi opciju Prijavi školu.

Vrtići, udruge…

Kontaktiraj nas na utrka@unicef.hr

Mediji

Želiš nam pomoći pronijeti glas o utrci? Kontaktiraj nas na info@unicef.hr


PREUZIMANJE ATLASGO APLIKACIJE

Aplikaciju za svoj pametni telefon možeš preuzeti na sljedećim linkovima:

Google Play Store (Android uređaji)

App Store (iPhone uređaji)

Huawei appGallery (Huawei uređaji)


UPUTE ZA KORIŠTENJE ATLASGO APLIKACIJE

Upute i kod za otključavanje primit ćeš neposredno prije početka utrke. Utrka će unutar aplikacije biti aktivna od 15. rujna 2023. godine. 


VAŽNO!

Pročitaj Uvjete sudjelovanja na utrci. Sudjelovanjem pristaješ na navedene uvjete.

Imaš poteškoća s prijavom? Javi nam se na utrka@unicef.hr.