Upute za sudjelovanje


Kako bi sudjelovanje u utrci bilo što jednostavnije i zabavnije, molimo te da proučiš upute za sudjelovanje.


PRIJE UTRKE

1.     Prijavi se na stranici mlijecnastaza.utrka.com i odaberi startni paket. Paket ćeš moći preuzeti na kiosku Tiska koji odabereš pri prijavi.

Broj startnih paketa Zlatna zvijezda (trkaća majica + medalja + sudjelovanje uz aplikaciju + donacija) ograničen je na 6 000 pa ako želiš baš taj paket, predlažemo da se što prije prijaviš i izvršiš uplatu! Kad ponestane paketa Zlatna zvijezda, sudjelovanje će biti moguće uz paket Zvijezda (sudjelovanje + donacija).

2.     Uplati kotizaciju – donaciju za djecu s teškoćama. Ukoliko plaćaš putem bankovnog transfera, uplata će biti vidljiva u našem sustavu kroz 2-3 radna dana. Uplate izvršene online bit će odmah vidljive u sustavu.

3. Po želji možeš i dodatno podržati djecu s teškoćama – dodatnom donacijom ili kupnjom majice s prošlogodišnjih izdanja utrke u webshopu.

4.    Preuzmi startni paket – pakete šaljemo u tjednu nakon primljene uplate! Na broj mobitela naveden prilikom prijave primit ćeš Viber ili SMS poruku Tiska s informacijom o vremenu preuzimanja paketa na odabranoj lokaciji (kiosku Tiska). Startni paket čekat će te na odabranoj lokaciji 5 dana pa molimo da planiraš preuzimanje paketa u tom razdoblju. Za preuzimanje ti je potrebna osobna iskaznica.

Status startnog paketa moći ćeš provjerit na poveznici upisivanjem šifre paketa koja je poslana u poruci.  

4.     Prije utrke na email adresu navedenu u prijavi primit ćeš upute za korištenje aplikacije atlasGO i sudjelovanje u virtualnoj utrci. Kako bi ti sudjelovanje na utrci bilo što jednostavnije i zabavnije, molimo da ih proučiš! Utrka Mliječna staza će unutar aplikacije biti dostupna od 3.9. do 12.9.2021.


ZA VRIJEME TRAJANJA UTRKE

5.     U razdoblju trajanja utrke, odaberi vrijeme i lokaciju koji ti odgovaraju, pokreni aplikaciju atlasGO i trči, hodaj, vozi bicikl, kolica, romobil za djecu s teškoćama! Kako bi prikupio što više kilometara mogućnosti, sudjelovati možeš i više puta.

6.     Unutar aplikacije te na UNICEF-ovim društvenim mrežama (Facebook, Instagram) moći ćeš pratiti tijek utrke, priče s tisuće staza te kilometre prikupljene za djecu s teškoćama. Podijeli i ti svoje iskustvo sudjelovanja!


TKO MOŽE SUDJELOVATI?

Pojedinci

Trči, hodaj, vozi za djecu s teškoćama! Svatko može sudjelovati, iz Hrvatske ili inozemstva. Prijavi se ovdje.

Obitelji

Želiš sudjelovati sa obitelji? Prijavite se ovdje – odrasli plaćaju kotizaciju, a djeca do 13 godina sudjeluju besplatno uz pratnju roditelja ili skrbnika. Roditelji se prijavljuju kao pojedinačni trkači, a po želji za dijete mogu naručiti trkaću majicu i medalju (paket Zlatna zvjezdica). Pri prijavi odaberite sve startne pakete koje želite kupiti te ih stavite u košaricu web shopa kako bi se automatski obračunao ukupan iznos kotizacije/donacije.

Ukoliko odrasla osoba sudjeluje putem aplikacije atlasGO, dječju aktivnost može ručno unijeti u aplikaciju i pretvoriti dječje aktivnosti – trčanje, vožnju biciklom, u kolicima, romobilom, rolama ili što god djeci još padne na pamet – u kilometre mogućnosti za djecu s teškoćama.

Korporativni timovi

Želiš sudjelovati s tvrtkom? Prijavi se ovdje i odaberi opciju Korporativne prijave.

Udruge, škole, vrtići…

Želiš sudjelovati s udrugom, školom, vrtićem? Kontaktiraj nas na utrka@unicef.hr

Mediji

Želiš nam pomoći pronijeti glas o utrci? Kontaktiraj nas na info@unicef.hr


PREUZIMANJE ATLASGO APLIKACIJE

Aplikaciju za svoj pametni telefon možeš preuzeti na sljedećim linkovima:

Google Play Store (Android uređaji)

App Store (iPhone uređaji)

Huawei appGallery (Huawei uređaji)

Kod za otključavanje utrke Mliječna staza 2021. primit ćeš na mail neposredno prije početka utrke. 


UPUTE ZA KORIŠTENJE ATLASGO APLIKACIJE

Utrka Mliječna staza 2021. bit će unutar aplikacije dostupna od 03.09.

Detaljne upute za aktiviranje i korištenje aplikacije primit ćeš na mail prije početka utrke, a možeš ih pronaći i ovdje:

Upute – tekst

Upute – video 


VAŽNO!

Pročitaj Uvjete sudjelovanja na utrci. Sudjelovanjem pristaješ na navedene uvjete.

Imaš poteškoća s prijavom? Javi nam se na utrka@unicef.hr.